КЛИМАТИЗАЦИЯ
КОМФОРТ УЮТ И КАЧЕСТВО НА ДОБРА ЦЕНА
     ПРОИЗВОДИТЕЛИ
Харесайте ни
във Facebook.

Eco Invertor модела на Gorenje се класифицира като инверторна термопомпа. Благодарение на многобройните си усъвършенствани функции, Eco инверторният климатик Gorenje е изключително ефективен. За потребителя това означава 40% по-нисък разход на енергия в сравнение с класическите климатици.


Copyright 2015 velev-klima ltd Inc. All Rights Reserved.

Освен с класическите предимства на инверторната технология на климатиците Gorenje, моделите климатици Eco Inverter + имат доплълнителни екстри. Наред с класическото дистанционно управление, климатика на Eco Inverter+ Gorenje може да се задейства и чрез мобилен телефон чрез специално пригоден USB порт монтиран в климатика. Климатика може лесно да се управлява с кабелен контролен блок. Тогава нямате нужда от дистанционно управление, което е голямо предимство при отдаване под наем на къща за почивка, апартамент или ваканционен дом. Няма нужда да се притеснявате, че дистанционното управление ще се загуби или повреди. Можете да го съхранявате във Вашия дом.


Най високият клас климатици Gorenje са моделите Super I-Inverter. Климатика ECO SUPER I-INVERTER GORENJE е устройство, което се отличава с модерен дизайн, перфектно пригоден за Вашия начин на живот. Меките, заоблени линии се допълват от елегантен дисплей, което прави климатика визуално атрактивен. Външното тяло на климатика има вграден нагревател, който предотвратява образуването на конденз върху корпуса, предотвратявайки замръзването на  кондензната вана и подобрява цялостната работа на уреда. Нагревателя прави климатика ефективен и при трудни условия и винаги осигурява невероятни нива на използване(SCOP).

                    Модел                          
Площ, м2
  SEER  
  SCOP 
Цена 
Oтстъпка
Цена с монтаж
                    Модел                          
Площ, м2
  SEER  
  SCOP 
Цена 
Oтстъпка
Цена с монтаж
                    Модел                          
Площ, м2
  SEER  
  SCOP 
Цена 
Oтстъпка
Цена с монтаж
Виж още
KAS26DCINVFT
до 20
А++6.20
А+ 4.00
750лв
50лв
850лв

KAS35DCINVFT
до 25
А++6.10
А+ 4.00
800лв
50лв
900лв

REA 53IN/RCD
до 50
A++5.40
А+ 4.00
1350лв
100лв
1430лв

PANDORA