В случай на възникнал проблем.  Проверете в често задавани въпроси дали може да отстраните сами възникналия проблем.Ако проблемът продължава обърнете се към наш служител чрез посочените телефони в гаранционната карта.
Преди да потърсите помощ в сервиза проверете следните точки:
Климатикът не стартира! Проверете на дистанционното правилно сте избрали съответния режим за работа. Ако дистанционното не работи или слабо се виждат символите подменете батериите. Проверете дали на съответния контакт със друг електрически уред имате ли захранващо напрежение. При рестартиране защитния механизъм спира работата на компресора за около 3 минути, за да предотврати претоварването на системата. Изчакайте 3-5 минути, след което климатичната инсталация трябва да заработи автоматично.
Трябва ли да изключвам климатика през зимата?
Когато климатика затопля помещението до температурата, която сте му задали, той преминава в икономичен режим.С климатик е трудно да се постига  температура над 24 градуса както с печка на твърдо гориво например. Ако го изключвате и включвате непрекъснато, харчите много повече ток, отколкото ако го оставите сам да регулира температурата в дома. При ползване режим включен-изключен, стените на помещението изстиват, а това намалява ефективността и увеличава консумацията на електроенергия. Ако сте изключили климатика от контакта, при студен старт съществува опасност от повреда на външното тяло. При пускане се включва мощен режим за бързо затопляне, което води до по бързо износване. Когато климатикът е изключен само от дистанционното, той черпи ток да поддържа външното тяло топло и готово за работа.Ние както и много от производителите препоръчваме климатика при температури по 0 да не се изключва.
Чува се шум!
По време на работа и веднага след спиране на климатика може да се чува звук на течаща вода. Възможно е преливането на охладителната течност по време на работа на системата и да  продължи около 2-3 минути. Само размразяването в режим на отопление може да и породи лек шум като от теч на вода(фреона) както и пукане на вътрешното тяло от температурното разширение на пластмасите.
Климатика защо не охлажда и топли добре?
Филтрите са замърсени -почистете ги. При не редовното им почистване интензивно се замърсява турбината и питата на вътрешното тяло. И е нужно цялостното им измиване както и замерване налягането на фреона.
Влага и пара!
При рязко охлаждане на въздух с висока влажност по вътрешното тяло се образува воден конденз. При само размразяване на външния агрегат е възможно отделяне на водна пара в края на режим размразяване.
Защо капе вода от външното тяло?
Да, нормално е. Когато климатика работи на охлаждане тече от тръбичката но когато работи на отопление и се размразява тогава тече от външното тяло колкото по влажно е толкова повече вода тече.
Неприятна миризма, идваща от климатика!
Миризмите от въздуха в стаята не могат да се отстранят напълно от филтрите на вътрешното тяло необходимо e измиване на вътрешното тяло.
Спрял или слаб въздушен поток!
В началото в режим Отопление, скоростта на вентилатора е много ниска до загряването на вътрешните части на инсталацията. Възможно е да са замърсени филтрите или вътрешното тяло.
Колко е гаранционният срок?
Законовата гаранция е задължителна за продавача. Тя е валидна за срок от 2 години и важи за продуктите, купени в ЕС. Продавачът или производителят могат също така да ви предоставят (или продадат) допълнителна търговска гаранция, чиито условия са обяснени в гаранционата карта (и 12 месеца за юридически лица)
Мога ли да върна нещо, което съм купил , ако не ми харесва?
Стоките за връщане трябва да отговарят на следните условия:
  • Да са във вида, в които са били закупени, без да носят слеси от употреба.
  • Да са в оригиналната опкаковка с не нарушена цялост.
  • Да са попълнени всички полета в настоящия формуляр.
При не изпълнения на тези условия ще ви бъде отказано приемането на върната стока и въстановяване на сумата.